Expekt besplatna opklada od 20 eura

Expekt kladionica daje svim novim korisnicima bonus besplatnu opkladu od 20 eura.

1. Logirajte se na vaš novi kladionicki racun, napravite uplatu i uplatite okladu od najmanje 10€.

2.Ako vaša prva oklada bude dobitna - zadržavate dobitak.

3.Ako izgubite prvu okladu expekt vam vraca novac sve do 20€ .

Ostali Expekt bonusi

Expekt poker - 100% bonusa na prvu uplatu sve do $600!

Expekt casino - 100% bonusa na prvu uplatu sve do €200!

Expekt bingo> - 100% bonus na prvu uplatu do 150EurBet-At-Home 100 eura bonus za sve nove korisnike

Bet-At-Home svim novim korisnicima daje 50% bonusa na prvu uplatu. Bonus je sve do 100 EUR i da bi ga dobili potrebno je prilikom uplate upisati Bonus code: FIRST i vaša uplata ce se odmah udvostruciti. Pravila za isplatu: 4x uložiti uplaceni iznos i bonus na sportskoj kladionici na koeficijent 1.70 ili veci.


Unibet bonus samo za posjetioce kladionicari.org portala!


Svi novi korisnici Unibet kladionice koji se registriraju preko unibet banera na kladionicari.org mogu dobiti bonus u vrijednosti 100% prve uplate do maksimalno 150 kuna ili 20 eura. Prije isplate dobitaka bonus je potrebno uplatiti najmanje 5 puta na minimalni koeficijent 1,40 ili visi.

Unibet vam nudi osiguranje za svaku utakmicu Lige prvaka!

Ako bilo koja utakmica završi 0-0, Unibet kladionica vraca sve gubitne oklade na tocni rezultat, poluvrijeme/ kraj i prvo/ zadnji strijelac na tu utakmicu! Postavite vaše oklade s Unibetom i u slucaju da je nerješeno bez golova niste ništa izgubili!


Bwin poklanja bonus 100% na prvu uplatu!

Maksimum bonus koji možete dobiti je 30 Eura ili 225 HRK. Otvorite racun, uplatite 30 Eura i Bwin Vam poklanja jos 30 Eura. Promotivna akcija vrijedi samo za korisnike s prebivalištem u Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora. Bonus vrijedi samo za nove registracije putem bonus linka na nasem sajtu.