Expekt besplatna opklada od 20 eura

Expekt kladionica daje svim novim korisnicima bonus besplatnu opkladu od 20 eura.

1. Logirajte se na vaš novi kladionicki racun, napravite uplatu i uplatite okladu od najmanje 10€.

2.Ako vaša prva oklada bude dobitna - zadržavate dobitak.

3.Ako izgubite prvu okladu expekt vam vraca novac sve do 20€ .

Ostali Expekt bonusi

Expekt poker - 100% bonusa na prvu uplatu sve do $600!

Expekt casino - 100% bonusa na prvu uplatu sve do €200!

Expekt bingo> - 100% bonus na prvu uplatu do 150Eur


Bet365 100% bonus za sve nove korisnike

Bet365 svim novim korisnicima daje 100% bonusa na prvu uplatu sve do 100 EUR. Bonus dobijate tako što prilikom uplate pod Offer Code unesete code koji ste dobili u e-mailu dobrodošlice. Bonus se automatski dodaje na Vaš racun. Pravila za isplatu: 3x uložiti uplaceni iznos i bonus na sportskoj kladionici na koeficijent 1.50 ili veci.


Bet-At-Home 100 eura bonus za sve nove korisnike

Bet-At-Home svim novim korisnicima daje 50% bonusa na prvu uplatu. Bonus je sve do 100 EUR i da bi ga dobili potrebno je prilikom uplate upisati Bonus code: FIRST i vaša uplata ce se odmah udvostruciti. Pravila za isplatu: 4x uložiti uplaceni iznos i bonus na sportskoj kladionici na koeficijent 1.70 ili veci.

bet-at-home.com


Unibet bonus samo za posjetioce kladionicari.org portala!


Svi novi korisnici Unibet kladionice koji se registriraju preko unibet banera na kladionicari.org mogu dobiti bonus u vrijednosti 100% prve uplate do maksimalno 150 kuna ili 20 eura. Prije isplate dobitaka bonus je potrebno uplatiti najmanje 5 puta na minimalni koeficijent 1,40 ili visi.

Unibet vam nudi osiguranje za svaku utakmicu Lige prvaka!

Ako bilo koja utakmica završi 0-0, Unibet kladionica vraca sve gubitne oklade na tocni rezultat, poluvrijeme/ kraj i prvo/ zadnji strijelac na tu utakmicu! Postavite vaše oklade s Unibetom i u slucaju da je nerješeno bez golova niste ništa izgubili!


Bwin poklanja bonus 100% na prvu uplatu!

Maksimum bonus koji možete dobiti je 30 Eura ili 225 HRK. Otvorite racun, uplatite 30 Eura i Bwin Vam poklanja jos 30 Eura. Promotivna akcija vrijedi samo za korisnike s prebivalištem u Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora. Bonus vrijedi samo za nove registracije putem bonus linka na nasem sajtu.