Bwin kladionica je jedna od najpoznatijih online kladionica.Bwin online kladionica je dostupna na 22 jezika,medju njima i hrvatski.Bwin svakodnevna ponuda ukljucuje do 30.000 oklada.Pored toga imate mogucnost kladjenja u više od 90 razlicitih sportova. Bwin ima i nagradni program Binside gde se kladjenjem i igranjem pokera ili casina sakupljate bodove koje možete zamijeniti za vrijedne poklone.Bwin kladionica je sponzor renomiranim europskim nogometnim klubovima poput Barcelone, Real Madrida, Milana kao i portugalske nogometne lige.

Bwin poklanja bonus 100% na prvu uplatu! !

Maksimum bonus koji možete dobiti je 30 Eura ili 225 HRK. Otvorite racun, uplatite 30 Eura i Bwin Vam poklanja jos 30 Eura. Promotivna akcija vrijedi samo za korisnike s prebivalištem u Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora. Bonus vrijedi samo za nove registracije putem bonus linka na nasem sajtu.

Bwin Bonus za igrace iz Srbije i Makedonije

Samo za posjetioce kladionicari.org portala.Promotivna akcija vrijedi za korisnike s prebivalištem u sljedecim državama: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Makedonija (FYROM).

Pokupi Bwin BONUS


Posjeti Bwin kladionicu

Iskustva u vezi Bwin kladionice postujte ovde