Internet kladionice svojim korisnicima nude razlicite nacine za uplatu sredstava na kladionicki racun kao sto su platne kartica (MasterCard, Visa), bankovne uplate takozvani wire transfer, Moneybookers, Paysafecard, NETeller, Entropay...itd

Platne kartice su jedan najbrzih nacina uplate novca na internet kladionice, sredstva se nakon uplate nadju momentalno na vasem racunu.Uplatu kreditnom karticom je najbrže i najlakše realizovati, jer je novac za par sekundi na kladionickom racunu, i u mogucnosti ste vrlo brzo napraviti prvu opkladu.

Banke danas imaju veliku ponudu raznih platnih kartica kojima se moze placati putem interneta.Poklon platne kartice idealan su poklon za sve prilike ,sluze za jednokratnu upotrebu, nisu vezane za ime i racun,uplatite odredjenu sumu i trosite dok ima sredstava na kartici,kad potrosite novac karticu bacite. Postoje PREPAID platne kartice koje su vezane za racun,uplatite na racun onoliko koliko zelite potrositi.itd Ove kartice moze zatraziti svatko pri tome nije bitno da li ste zaposleni i kolika su vam redovna primanja. Kreditne kartice Visa ili Master mozete dobiti u lokalnim bankama,za vas smo pripremli spisak banka koje imaju u ponudi idealne platne kartice.Vise info potrazite na sajtovima ovih banaka.

Za podrucje Srbije:

VISA VIRTUON KARTICA www.bancaintesa.rs, www.raiffeisenbank.rs

Za podrucje Federacija BiH:

VISA PREPAID KARTICA www.hypo-alpe-adria.ba

Za podrucje Republike Srpske:

VISA POKLON KARTICA www.hypo-alpe-adria.rs.ba

Za podrucje Hrvatske:

VISA WEB PREPAID www.otpbanka.hr

Za podrucje Crne Gore:

MASTER PREPAID CARD MONDO www.atlasmontbanka.com

Za podrucje Makedonije:

VISA I MASTERCARD WEB E-COMMERCE www.ikbanka.com.mk

Isplata online kladionica

Isplatu mozete uraditi preko monybookersa,neke kladionice kad zatrazite isplatu putem moneybookersa,isplate veoma brzo za svega nekoliko minuta dok kod nekih morati sacekati 2-3 sata da pare legnu na vas moneybookers racun. Isplatu mozete zatraziti i na vas dezvizni racun,potreban je samo IBAN koji se dobije od banke prilikom otvaranja deviznog racuna,novac bude na racunu za 1-3 dana. U posljednje vrijeme jako popularn je Entropay ili Netteler koji nude Mastercard pa se novac moze podizati i na bankomatima.Moneybookers isto u ponudi ima ATM Mastercard za dizanje novca na bankomatima ali samo za one koji imaju prebivaliste u EU. Sta je moneybookers?

Netteler

Netteler od skoro i u Srbiji i Hrvatskoj.Netteler je e-banka popuot paypala ili monneybookers . Princip rada je slican.Vecinu opcija koje koristite na Monneybookersu vrjedi i na Netelleru i obratno . Neteller vam omogucava prijenose novaca izmedu vašeg Neteller racuna i vecine kladionica,poker soba,kasina. Uplatiti možete sa svim poznatijim kreditnim karticama, prijatelj vam može takoder prebaciti iznos koji želite , debitnim karticama i ostalim nacinima.

Možete obavljati prijenose i izmedu dva Neteller racuna sa minimalnim naknadama, uplate su gotovo trenutacne pa i tu opet vežemo veliku slicnost sa MB servisom. Registracija je besplatna,posle registracije potrebno je proci proces verifikacije,tako sto se posalje email sa skeniranim dokumentima,osobnom_licnom kartom,pasosem,voyackom itd.Verifikaciju je moguce uraditi i preko telefonskog poziva.Ostavite vas broj i ubrzo vas netteler podrska nazove.Imaju podrsku na srpsko/hrvatskom jeziku.

Otvorite besplatno NETELLER racun

NETELLER

Sta je moneybookers?

Sta je netteler?